vCard е одлична WordPress тема преку која можете да ги промовирате вашите вештини и работно искуство. Дизајнирана е во модерен и елегантен стил и спремна со ваша помош да ги уловите вашите нови клиенти. Голем дел теми од ваков вид се плаќаат, но Грег Придеј, реши својата да ја сподели бесплатно. Темата има рејтинг 4/5 […]

Прочитај повеќе