За време на Првата Светска Војна, единствен начин на комуникација помеѓу војниците и нивните семејства биле разгледници. Return to Sender Map е вебсајт каде добивате пристап до мапа преку која не само што можете да го гледате патот низ кој патувале разгледниците туку и да читате најразлични податоци поврзани за нив. Од една друга локација, […]

Прочитај повеќе

Facebook најави дека во иднина ќе можете своите Facebook фотографии да ги користите како разгледници. Иако се разбира дека и до сега можевте да ги испраќате фотографиите како дигитални разгледници, овојпат станува збор за вистински, хартиени разгледници кои пристигаат со пошта. Кога услугата ќе биде достапна на сите, корисниците ќе забележат ново копче „испрати како […]

Прочитај повеќе