Решени да ја направат поатрактивна веќе здодевната онлајн енциклопедија, креативната агенција New! претстави нов дизајн концепт за како треба да изгледа модерна Wikipediа, со ново лого и поедноставен, но пофункционален и поразбирлив кориснички интерфејс. „Замислите да ви дадат магична моќ да промените било кој сајт од целиот свет на начин како што вам ви се […]

Прочитај повеќе