Брендовите претежно се упатуваат кон Facebook кога сакаат да промовираат нова онлајн кампања, но турскиот телеком Turkcell покажа дека и со помош на Twitter може да се направи одлична онлајн кампања. Turkcell организираше многу креативна кампања користејќи ги можностите, како ретвитови и хаш-тагови, кои ги нуди Twitter.

Прочитај повеќе