4Chan стигна до милијардитиот пост. До овој јубилеј страната стигна за девет години, но, интересно е што никој не објавува кој е милијардитиот пост, а модераторите на Twitter тврдат дека ниту нив не им е познато кој е милијардитиот пост, иако тие што го познаваат форумот ќе разберат зошто модерторите велат „искористете ја вашата фантазија“. […]

Прочитај повеќе