Студиото Fox го издаде првиот трејлер за филмот „The Internship Movie“. Филмот е комедија за влијанието на интернет и дигиталната ера врз традиционалните компании. Па кога компанијата во која работат Овен Вилсон и Винс Вон ќе биде затворена тие доаѓаат до брилијантна идеја  – „Стажирање во Google“. Интересно, заедно со The Social Network и iJobs ова […]

Прочитај повеќе

Овен Вилсон и Винс Вон ќе стажираат во Google. Се разбира станува збор за филмско сценарио во кое ѕвездите од „Уништувачи на венчавки“ овој пат ќе глумат стажанти во Google. Името на филмот е Стажанти (The Internship), a изборот на актерите не остава простор за сомневање дека станува збор за комедија. Според сценариото, главните актери […]

Прочитај повеќе