Facebook се приближува до милијардитиот корисник. Во моментов друштвената мрежа има 955 милиони корисници, или 55 милиони повеќе од април. Растот е поспор од претходните години, но сепак бројот на новодојдени корисници е поголем за 29 отсто од лани. Ако зголемувањето на корисници продолжи со слично темпо очекувањата се милијардитиот корисник да се приклучи на […]

Прочитај повеќе