Откако излезе уште една од многуте шпеклукации до сега, на вчерашното објавување на финансискиот резултат од Q2 во 2012 година, Закерберг доби прашање за најновaта шпекулација дека Facebook на својот телефон ќе работи со HTC. Како најпопуларна апликација на мобилните платформи, од компанијата беше истакнато дека имаат други приоритети во моментот, како што е подобрување […]

Прочитај повеќе