Иако се уште во тест фаза, достапна само со покани, сепак Google+ може да се оцени како доста интересна друштвена мрежа, барем поради тоа што му дозволува на корисникот постојано да има контрола врз тоа што и со кого споделува содржина.

Прочитај повеќе