One оператор го стартува првиот македонски Instagram конкурс. #Letogram ќе трае од 26 јули до 14 септември и е отворен за сите корисници на популарната мобилна апликација за фотографии. Конкурсот ќе се одвива во три фази. Првата трае до 25 август до кога „инстаграмџиите“ треба да ги пријават своите фотографии. Пријавувањето се прави само со […]

Прочитај повеќе