Новиот бесплатен огласувач Sportport.mk стартуваше при крајот на јуни, и веќе на него може да се најдат куп огласи. Целта на сајтот е да биде огласувач кој ќе понуди евтини спортски продукти за спортистите и за ентузијастите, и малку профит за тие што веќе дигнале раце од спортот. Маја, Билјана, Ели и Милена, четирите девојки-основачи […]

Прочитај повеќе

Грчкиот Олимписки комитет и рече на атлетичарката Вола Папахристо да си седи дома поради твит во кој ги исмева афричките имигранти кои се доселени во Грција. Спортистката која се натпреварува во троскок требаше да патува во Лондон каде се одржува Олимпијадата со почеток од 26-ти јули. Расистичкиот твит во кој таа вели “комарците од Западен […]

Прочитај повеќе