Gather е апликација која ќе ви ја олесни организацијата на средби со вашите пријатели. Креатори на апликацијата се Макс Оден и Микаел Роџерс, кој е поранешен програмер во Yammer, CouchOne и Mozilla. Апликацијата е достапна за Android и за iOS, а може да ја преземете од GooglePlay или AppStore. Gather не е нова друштвена мрежа, туку […]

Прочитај повеќе