Во потрагата по алатки кои би можеле значително да ни ги олеснат или целосно елиминираат здодевните рутини наидовме и на IF, создаден од добро познатиот сервис .If This Then That. If by IFTTT е мала, но исклучително корисна алатка која е заснована врз добро-познатиот принцип за сите љубители на табели и кодови. Имено, IFTTT доаѓа […]

Прочитај повеќе

Оставете го Интернетот да работи наместо вас, е пораката која ќе ве пречека доколку го отворите IFTTT. If This Then That e алатка со која можете да автоматизирате огромен број на акции да се извршат од 69 различни веб сервиси. На пример, кога некој ќе ве означи на фотографија на Facebook, можете да поставите истата […]

Прочитај повеќе

Денеска постојат милиони апликации, друштвени мрежи и сервиси што нудат огромен спектар на можности и пристапи да направите буквално се. Но, сепак поврзаноста меѓу тие апликации, е сè уште во рана фаза. Различни компании создаваат голем број на сервиси, а нивните апликации не се синхронизирани за да ги искористите максимално ефективно и брзо. IFTTT.com е многу […]

Прочитај повеќе