Доколку ги отворите правилата на Facebook, ќе прочитате дека „Facebook е друштвена мрежа каде што луѓето се поврзуваат користејќи ги своите вистински имиња“. Со секое користење на друго име, вие го прекршувате тоа правила и Facebook сака да ве спречи во тоа. Со оглед на тоа дека брои скоро милијарда корисници, тешко е самите да […]

Прочитај повеќе

Голем број на корисници овие денови добија порака од Google за да го користат своето вистинско име кога се логираат на нивен продукт. Ова не е ништо ново од страна на Google, тоа е услов за користење уште од самиот почеток на Google+, а наскоро ќе биде и на YouTube. Пораката за користење на вистинското […]

Прочитај повеќе