Со преку 400 милиони Android уреди на кои секојдневно им се приклучуваат уште 1 милион нови корисници, овој мобилен оперативен систем денес е и најкористениот. Сепак, иако има најмногу корисници на Android OS, програмерите не се задоволни од продавањето на своите игри во Google Play маркетот. Иако станува збор за игри кои некои чинат само […]

Прочитај повеќе