Дечките од GizmoSlip објавија видео во кое ја тестираат издржливоста на Samsung Galaxy S3. Популарниот телефон е релативно скап, чини околу 30.000 денари, и овие тестови ќе ви симулираат (и предупредат) што да очекувате ако телефонот ви падне од раце. За жал, телефонот не се покажа баш најиздржлив. Во сите три теста имаше оштета, од […]

Прочитај повеќе