Интернет феномент Harlem Shake, кој всушност е танц од 80-тите со движење како пијаница, покрај глобалната популарност, достигна и неверојатна бројка на видеа во Македонија. Во моментот на YouTube се наоѓаат повеќе од 40.000 Harlem Shake видеа oд ширум светот кои се прегледани над 175 милиони пати. Што се однесува за локалната „танцувачка сцена“, најдовме […]

Прочитај повеќе

DirectYoutubeDownloader е алатка изработена од MajorShare која ви овозможува истовремено да симнете повеќе содржини т.е. видеа од YouTube. Иако сме навикнати најголем дел од менаџерите за симнување содржини да се вградуваат во прелистувачот, Direct Youtube Downolader е самостојна апликација. Најголема предност на софтверот треба да биде можноста да симнувате цели канали од YouTube, без разлика дали […]

Прочитај повеќе