DirectYoutubeDownloader е алатка изработена од MajorShare која ви овозможува истовремено да симнете повеќе содржини т.е. видеа од YouTube. Иако сме навикнати најголем дел од менаџерите за симнување содржини да се вградуваат во прелистувачот, Direct Youtube Downolader е самостојна апликација. Најголема предност на софтверот треба да биде можноста да симнувате цели канали од YouTube, без разлика дали […]

Прочитај повеќе