Instagram на настан во Њу Јорк ја најави Instagram Direct, алатка преку која може да се споделуваат приватни фотографии, видеа и да се четува со индивидуални корисници. Instagram вели дека 150-те милиони корисници, од кои половина ја користат апликацијата секој ден, ќе можат преку Direct да споделуваат интимни и приватни моменти „од фотографија на дневното […]

Прочитај повеќе

Kако дел од светскиот ден на собири на корисниците на Instagram, во четврток на 26 jули 2012 година, во 17:30 часот во Зоолошката градина во Скопја ќе се одржи и првиот собир на „инстаграмџии“ од Македонија. Несомнено е дека сите заинтересирани кои ќе дојдат на дружењето ќе имаат одлична прилика да направат прекрасни фотографии од […]

Прочитај повеќе