Со Circle Hack, креирана од Facebook инженери, се овозможува да се групираат Facebook пријателите во листи на ист едноставен начен како што тоа се прави со Goolge+ Circles, само со повлечи-и-спушти ги пријателите во „круговите“.

Прочитај повеќе