Microsoft претстави USB стик со кој ќе можете целиот Windows 8 да го носите со себе. Покрај нагодувањата и персонализацијата на стикот ќе овозможува користење на Windows 8 на компјутери кои имаат Windows 7 оперативен систем. Стикот е со големина 32 GB и во најавата е наречен „Windows To Go“. USB-то ќе им биде од […]

Прочитај повеќе