<Надополнување 11/7/2012:>Apple одговори на критиките кои доаѓаат од повеќе организации за заштита на околината. Во договорот тие потенцираат дека нивните стандарди за заштита нa животната средина се поригорозни од тие на регулаторот EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool). „Сите наши производи ги исполнуваат најстрогите стандарди за енергетска ефикасност поддржани од страна на американската влада. Ние […]

Прочитај повеќе