Остануваат уште помалку од 20 дена до почетокот на Олимписките игри во Лондон, а со тоа стануваат се поинтересни апликациите со кои ќе ни се олесни следењето на Олимпијадата, меѓу кои и официјалната апликација, достапна за Android и iOS, додека сопствениците на BlackBerry апликацијата можат да ја најдат тука. Покрај резултатите апликациите ќе ви помогнат да […]

Прочитај повеќе