Новиот плагин за Google Chrome, Facebook Open Graph Redirect, ви помага ди ги отворите Open Graph линковите без да ги инсталирате здодевните апликации. Плагинот е дело на Џо Леви, кој и самиот е голем обожавател на друштвената мрежа. Покрај линковите од Yahoo, Guardian, NBC, The Washington Post, Social Cam и многу други, плагинот ви овозможува […]

Прочитај повеќе