Една од најпопуларните ММОRPG игри одбележува 13 години постоење преку најразлични настани и подароци. Сите оние кои ќе се логираат во играта до 30.ноември ќе добијат пакет во кој се кријат 200 Timewarped Badges, Celebration Package item за зголемено искуство и репутација за 13%. Ваквиот „засилувач“ трае само еден час, но знае да биде корисен […]

Прочитај повеќе

Со зголемување на бројот на ММО игри кои го менуваат начинот на претплата, бесплатните ММО престанаа да бидат ексклузивитет на азиските дизајнери и издавачи на игри и станаа модел прифатен од западните студија. Сепак, иако со заеднички бизнис модел, азискитe и западните игри се разликуваат суштински, од начинот на добивање на нивоа до фактот тоа што азиските игри главно се повеќе конкурентни, оријентирани кон играч против играч (PvP) содржини.

Прочитај повеќе