Google на I/О конечно ги откри деталите за својата нова Android верзија со име JellyBean која ќе се појави од средина на јули на одредени телефони меѓу кои и Galaxy Nexus. Алатките за развивање на апликации се достапни уште од денес. Новина во новиот мобилен ОС е што уредот и апликациите работат побрзо со подобри […]

Прочитај повеќе