Секој што ja игра популарната Counter-Strike знae дека во Македонија постои тим кој може да се натпреварува со најдобрите во светот. Доволно е да го погледнете најновото промотивно видео на ENTiTY, направено од Мислим Дурмисоски, и да се уверите во вештините на kalaN, NENO, N1GHTMARE и helius. ENTiTY продолжува со своите успеси и настапи на […]

Прочитај повеќе