Boxopus е сервис кој овозможува да симнувате торент фајлови директно во вашиот Dropbox oблак. Сервисот ги користи API-jaта на Dropbox, и откако ќе ги поврзете двата сервиси преку Dropbox профилот, и додадете торент фајлови, Boxopus ќе започне да ги симнува во фолдер. Може да закачуте колку сакате торент фајлови без потреба од битторент клиент, но […]

Прочитај повеќе