Сега ќе може да споделувате содржина со Like копче и преку мобилни апликации, вели Facebook. Новата функционалност во Open Graph ќе им овозможи на програмерите да си креираат Like копче за својата мобилна апликација. Ова „интегрирано искуство“ ќе им овозможи на корисниците да споделат содржини на друштвената мрежа преку апликациите, пример ако кликнат Like на […]

Прочитај повеќе