Nvidia одговори на острите критики на Линус Торвалдс за нивната компатабилност со Linux и поддршката на Nvidia Optimus картичките. Со својата изјава пред неколку денови, јасна беше неговата фрустрација, па и на целата Linux заедница, што дури го натера да користи и погрди зборови изјавувајќи, „Е*и се Nvidia“. Nvidia беше буквално принудена да одговори на […]

Прочитај повеќе