Google им се заканува на YouTube-to-MP3 сајтовите со тужба поради прекршување на правилата на користење на сервисот, пишува TorrentFreak цитирајќи ја писмената опомена која ја доби основачот на YouTube-MP3.org, можеби најдобриот сајт и мој фаворит за претварање на YouTube видеа во MP3. Во своето писмо, Харис Кохен напоменува дека сајтот ги прекршува правилата на користење кои Google […]

Прочитај повеќе