За дека Facebook ќе има „сакам“ копче е познато уште од јуни, но од Facebook конечно му ја најдоа вистинската намена и е исклучиво наменето за избирање на работи и купување на интернет. Од сега корисниците на своите пријатели ќе може да им ги испраќаат своите желби за купување, така што ќе може да состават […]

Прочитај повеќе

Дали сте се запрашале колку е навлезен Facebook во вашите омилени сајтови? Неодамнешното истражување на Royal Pingdom  покажува дека во 10.000 водечки веб страни според Alexa, интеграцијата на Facebook е речиси 25 проценти. Заедно со споделувањето на содржини на друштвената мрежа оваа бројка се качува до речиси 49,3 отсто. Втора мрежа по присутност е Google+, +1 […]

Прочитај повеќе