Се чини дека кул наслов е сè што е потребно за успех на било која платформа. По најголем дел од друштвените мрежи, сега има потврда дека и на Reddit се случува истото, односо вестите добиваат гласови без воопшто да бидат прочитани. Анализата на Универзитетот Нотр Дам покажува дека во 73% од случаите, постовите на Reddit […]

Прочитај повеќе

Деветнаесет македонски медиуми и портали објавија copy-paste вест дека „Мишел Обама ќе го откачи Барак“! Деветнаесет македонски медиуми и портали. Деветнаесет! Наспроти ниту еден релевантен светски медиум.

Прочитај повеќе