Facebook го стартува Olympics Hub преку кој корисниците можат да ги најдат фан страните на сите атлетичари и на разните тимови и федерации на омилениот спорт. Страната на Facebook е едноставна и е налик на веб сајтот кој го стартуваше Олимпискиот комитет преку која може да се најдат друштвените профили на атлетичарите. Ја имате листата […]

Прочитај повеќе