You-app е апликација за iOS чија цел е да ви помогне да изградите навики за поздрав живот. You-app не се разликува премногу од останатите слични апликации, но без сомневање поддршката на познатиот готвач Џејми Оливер и неговото промовирање значат многу. My action for "Go nuts" on YOU: http://t.co/rDcEvfNilt — Jamie Oliver (@jamieoliver) January 9, 2015 […]

Прочитај повеќе

Марта Пејн, девет годишен блогер од Аргул, Шкотска, привлече околу 3 милиони посети на својот блог NeverSeconds на кој објавуваше фотографии од храната што ја сервираат во нејзиното училиште. Марта, која го стартуваше блогот со својот татко како дел од проект да научи да пишува, во секој свој пост ја рангира храната според вкус и […]

Прочитај повеќе