(Ви се допадна рецензијата? Споделете го вашето мислење за овој фотоапарат на форумот на IT.com.mk) Имавме можност да другаруваме со супер зум апаратот Olympus SP-820UZ, благодарение на СЕТ компјутери. Овој апарат не е само актуелен заради таканаречените ProSumer или SLR Like, односно суперзум, туку и заради неговата изведба со CMOS сензорот кој се вградува кај […]

Прочитај повеќе

SLR Camera Simulator е одлична алатка за да научите каква функција има експозицијата, каква блендата и какво светло ви е потребно за да направите добра фотографија. Симулаторот, кој е достапен на веб и за Windows, Mac и iOS, е неверојатно корисен бидејќи освен што ви овозможува да одберете околина со одредено светло, има и две […]

Прочитај повеќе