Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, деветто издание. По долго време, Killing Floor 2 е спремна да излезе од раниот пристап и да ви дозволи целосно и неверојатно крваво искуство каде со заеднички сили ставате крај на демонските чудовишта од мракот. Двојката е збогатена […]

Прочитај повеќе

Android за брзо време стана платформа на која се развиваат популарни игри. После неколку одложувања, од Rockstar Games потврдија дека Max Payne Mobile своето место помеѓу Android паметните телефони ќе си го најде на 14 јуни. Max Payne е оптимизирана за Android и ни нуди HD графика, текстури со висока резолуција, можност за Social Club […]

Прочитај повеќе