Google претстави нова алатка која вклучува екстензија која ви препорачува разни информации поврзани со веб сајтот на кој што се наоѓате во моментот. Станува збор за апликацијата Google Related која во зависност од веб сајтот на кој се наоѓате ви нуди многу предлози, вклучувајќи веб сајтови, мапи, резултати од Google Places, слики, рецензии, видеа и […]

Прочитај повеќе

Најверојатно во склоп со Google+ друштвената мрежа, Google Webmaster tools и Analytics, алатките за следење на статистиката за посетите на вашиот сајт, сега можaт да ги следат споделувањата преку Google +1 копчето, Facebook Like и твитовите.

Прочитај повеќе