Како што најавивме претходно, Google во Сан Франциско ја претстави новата димензија на Google Maps – Офлајн мапи за Android, Street View за стази во природа и 3D Google Earth се трите подобрувања кои ќе бидат составен дел од Google Maps. Офлајн мапи за Android – Google Maps од сега ќе може да се користи […]

Прочитај повеќе