Во својот блог пост, Meebo објави дека нивниот сервис е купен од Google. Meebo е сервис за инстант допишување (MSN, AIM, Yahoo, gTalk, Jabber, …) формиран во 2005 година, а подоцна го објавува и својот Meebo Bar. „Ние секогаш бараме подобри начини да им помогнеме на нашите корисници да ја споделуваат својата содржина и да […]

Прочитај повеќе