Веќе објавивме за апликации за вашиот Android уред, па не би било фер да ги запоставиме и корисниците на iPhone и iPad кои може да избираат од повеќе од милион апликации. За да не трошат време на разгледување на сите алтернативи, еве една листа од 5 апликации кои мора да ги имате. Clear е одлична […]

Прочитај повеќе

Instapaper е мобилна апликација која пред помалку од 24 часа излезе за Android оперативниот систем и е достапна на Google Play по цена од 2,99 долари. Instapaper ви овозможува да ги зачувате некоја интересна веб локација каде и да се наоѓате, а потоа да ја прочитате дома или на работа, и тоа без користење на […]

Прочитај повеќе