За време на владеењето на пандемијата, COVID-19 за најголем дел од компаниите и сервисите во ИТ индустријата претставува сериозен предизвик, но за онлајн платформата Zoom седењето дома значеше зголемување на бројот бројот на корисници кои секојдневно ја користат платформата, како и корисници кои го купуваат премиум планот со што ја зголемија и вредноста на компанијата. […]

Прочитај повеќе

Најновата 2.0 верзија на Skype за Android вклучува опција за бесплатни видео разговори меѓу два Skype корисника. Видео повиците се едноставни како и кај десктоп верзијата, кликате на контактот и ви се отвара мени за телефонски повик, IM или видео. Call!

Прочитај повеќе