На 4-ти јуни со почеток во 18:30 часот во Клуб на новинари ќе се одржи десеттиот по ред Mobile Monday Macedonia каде Бардил Јашари од Метармофозис ќе презентира и ќе даде подетални одговори за националната селекција на апликации за мобилни телефони кои може да бидат номинирани за учество на Наградата на Светскиот самит за мобилни […]

Прочитај повеќе