Google официјално го објави својот World Wonders Project кој ќе ви овозможи 360 преглед на вкупно 132 историски локалитети низ 18 различни земји. Проектот е изработен со помош на Street View технологијата со која располага компанијата, а за деловите до кои не може да се пристапи со кола е користена камера. Сајтот вклучува 3D модели […]

Прочитај повеќе