Друштвената мрежа ја стартуваше опцијата со која може да се постават пермисии на различните администраторите кои водат една страна, пишува InternetMarketing.com.mk. Со оваа новина Facebook конечно ќе го реши проблемот што дозволува било кој администратор лесно да ја киднапира страната од сопственикот. Новата опција овозможува да се постават 5 различни улоги на администраторите со кои […]

Прочитај повеќе