Chrome aпликацијата со која можеше да си ги префрлите вашите Facebook пријатели на новата Google+ сега е блокирана од самиот Facebook.

Прочитај повеќе

<Надополнето 05.07.11> Facebook се обидува да ја блокира Friend Exporter апликацијата. За многу корисници можеби оваа апликација нема да работи. </надополнување>

Прочитај повеќе