Во случај да сте затворени дома викендов и да барате огромна забава без потреба за лична социјализација или физички контакт со вашиот паричник, ова се игрите кои и те како ќе ви излезат во пресрет. Anno 1800: Uplay – Во чест на штотуку започнатата пролетна распродажба и најавата за уште додатоци за Anno 1800, Ubisoft […]

Прочитај повеќе

Од нашата листа за најочекувани игри за месец септември веќе излегоа четири игри, а доколку не сте по креативно ликвидирање зомби чудовишта (Dead Rising), издигањето и паѓањето на човечкиот интелект (BioShock: The Collection), нови фудбалски авантури (Pro Evolution Soccer 2017) или раната верзија на една од најдобрите RPG остварувања (Divinity: Original Sin 2), ви подготвивме и […]

Прочитај повеќе

Google+ утрово ја објави својата нова Local алатка која им овоможува на корисниците да споделуваат и пронајдат информации за местата околу нив. Овој сервис претставува замена за Google Places и ќе користи информации од Zagat Survey, кој Google го купи во 2011 година. Google+ Local предлозите ќе ги дава врз основа на тоа кои места […]

Прочитај повеќе