Од 6 до 7 јуни се одржува конференцијата на Cisco, Expo 2012 чија тема оваа година ќе биде „Заедно до иновации”. На конференцијата ќе има презентации и демонстрации во живо преку кои Cisco ќе ги претстaви своите нови продукти и трендови, од користење на облак сервиси, интелегентни мрежи, виртуелизација, видео и колаборација, и ќе се […]

Прочитај повеќе