Следува уште една рецензија на уред од Patriot , бренд кој на пазарот се популаризираше со квалтетната изработка на мемориски модули, SSD и HDD. Она на што ќе обрнеме внимание овој пат е портабилниот хард диск PYRO Second Edition. PYRO SE за разлика од првата серија има неколку мали измени кои ги подобруваат перформансите. PYRO […]

Прочитај повеќе