Кој знае колку пати до сега сте морале да откуцувате зборови кои не значат ништо само за да му потврдите на сервисот дека сте човек. Кој знае колку пати до сега сте морале да пробувате повторно и повторно бидејќи CAPTCHA-тa ви прикажувала непрепознатливи зборови. За среќа, Are You Human најде начин како да ги замени […]

Прочитај повеќе